بهره برداری از نخستین طرح تصفیه پساب دانشگاه کاشان

۲۱ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۰:۵۴ کد : ۱۸۵۴۷ اخبار و رویدادهای مدیریت سبز
تعداد بازدید:۱۸۰

نخستین پروژه تصفیه پساب دانشگاه کاشان، با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این دانشگاه به بهره برداری رسید.

مدیرفنی و طرح های عمرانی دانشگاه کاشان با بیان اینکه حفظ منابع محدود آب در برابر آلودگی های زیست محیطی همواره مورد اهمیت بوده است و استفاده مجدد از پساب خروجی تصفیه خانه فاضلاب نقش مهمی در حفظ منابع آب دارد گفت: بر همین اساس با اجرای حوضچه 120 مترمکعبی، تصفیه پساب مجموعه ورزشی آینه اجرا شد.

مهندس حسین توفیقی اظهار داشت: از این حوضچه روزانه 28 تا 31 متر مکعب پساب تصفیه شده به منظور آبیاری فضای سبز دانشگاه مورد استفاده قرار می گیرد که این میزان تصفیه تا 42 متر مکعب در روز هم قابل افزایش است.

وی افزود: با اجرای این طرح، مزرعه یک و نیم هکتاری گل رز محمدی نیز احداث گردیده است که آبیاری آن از طریق پساب خروجی این تصفیه خانه انجام می شود.

نظر شما :